Blogs

Suomi on yksi RWE-tutkimusten edelläkävijöistä

Kliinisessä hoitotyössä tehtyyn havainnointiin ja rekisteridataan perustuvat tutkimukset, eli RWE-tutkimukset (real world evidence), ovat nouseva trendi lääketieteellisessä tutkimuskentässä. Janssen on tuonut markkinoille useita innovatiivisia lääkkeitä ja hoitoja, joiden vaikuttavuutta on tutkittu Suomessa RWE-tutkimuksilla tiiviissä yhteistyössä hoitoyksiköiden kanssa. Tutkimukset on huomioitu myös kansainvälisesti, esimerkiksi FINUSTE 2-tutkimuksen työryhmä sai jopa harvinaislaatuisen mahdollisuuden esitellä tutkimustulokset puheenvuorossa Euroopan gastroenterologisen seuran vuosittaisessa ECCO-kongressissa. Lue Minni Koivusen ajatuksia RWE-tutkimuksista.

LUE LISÄÄ

Vaikuttavuuspuheista tekoihin

Terveydenhuollon kasvavat rahoituspaineet lisäävät tarvetta terveydenhuollon organisoinnin tehostamiseen, sillä käytettäville verorahoille halutaan mahdollisimman hyvä vastine. 

Janssenin Market Access Manager Katja Nolvi ja Public Affairs Manager Daniel Lahti kertovat näkemyksensä vaikuttavuudesta ja terveydenhuollon organisoinnin kehittämisestä. 

LUE KATJAN JA DANIELIN BLOGI

Innovatiivisten lääkkeiden käyttäminen tehostaisi suomalaista terveydenhuol-
toa

Olen johtanut Janssen Finlandia tämän vuoden alusta lähtien, ja jo tässä lyhyessä ajassa olen ilokseni huomannut, että lääketeollisuus tekee Suomessa yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa todella monipuolisesti verrattuna aiempiin kokemuksiini muista Euroopan maista. Suomalaiset terveydenhuollon ammattilaiset ovat aina valmiita yhteistyöhön potilaiden hoidon parantamiseksi. Suomessa on luotu ainutlaatuisia rekistereitä ja tietopankkeja sekä lainsäädäntö, joka mahdollistaa näiden käytön. Ympäristö on siis mitä loistavin terveysteknologian yrityksille.

LUE LISÄÄ

Hoitamattomuu-den hinta on korkea

Suomalainen terveydenhuolto on kokenut muiden maiden tavoin poikkeuksellisen kevään. Toiminta on keskittynyt koronaviruksen hoitoresurssien varmistamiseen ja samaan aikaan terveydenhuollon vastaanottoaikoja on peruuntunut paljon koronavirustartunnan pelossa. Vastaanottoaikoja ovat peruneet sekä potilaat että palvelujen tuottajat.1.

LUE LISÄÄ

 

 

 

Contact Janssen

Find your Janssen representative or medical advisor.
Learn More